Waarom Email Marketing

E-mail Marketing voor elk bedrijf

Email is niet dood, alleen veranderd het dagelijks.
Weet je dat je email marketing minimaal 10% van al je verkeer moet zijn? En dat voor e-commerce het een van je beste converterende kanalen is. Remarketing nieuw? Het beste remarketing kanaal is de nieuwsbrief.

Wanneer je tevreden bent met de performance van de word nieuwsbrief die je vandaag verstuurd, ben ik heel blij voor je. Maar wanneer je het meeste uit je nieuwsbrief wilt halen en de communicatie met je klanten aan wilt gaan, dan help ik je graag.

Hoe kan ik je er bij helpen?

Zie je ook dat je gmail adressen minder aan het converteren zijn? Heb je nog geen responsive nieuwsbrief maar is de open ratio op je nieuwsbrief al voor meer dan 50% mobiel?

Stuur je al een leuke verjaardagsnieuwsbrief naar je klanten? Waarom zijn je klanten lid van je nieuwsbrief? Maak je al gebruik van de Google Now cards?

Je kan het zelf allemaal uitzoeken en met vallen en opstaan de informatie verkrijgen, maar ga direct goed van start en laat me je helpen om de valkuilen te vermijden. Ik ben er al een 1x in gevallen en er weer uit gekropen.

Neem vandaag nog contact met me op om snel meer van je bestaande klanten te gaan doen.