# Over Mij
Doelgericht, betrokken en een team player
Doelgericht om er alles uit te halen wat er in zit. Ik ben niet gauw tevreden met wat de huidige situatie is en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om meer rendement en conversies uit de marketing te halen.

Betrokken: Ik wil nog wel eens in een wij-variant vallen wanneer we het over de marketing hebben. Wanneer ik een project aanneem sta ik er ook zelf 100% achter en geloof ik in een bedrijf en in het product. Wanneer dit niet zo is, zal ik het ook laten weten en gaan we er niet mee door. Dit is een vereiste om ook Doelgericht te kunnen werken.

Teamplayer: Ik kan het niet alleen doen, en zal vaak in de e-mail of in de Slack zitten om feedback van jullie te krijgen. Hierdoor kunnen we sneller onze doelen behalen en nieuwe campagnes opzetten / meer conversie halen.

Na meer dan 12 jaar in de Online Marketing te zitten heb Ik al heel wat grijze haren van Google gekregen (of toch van mijn kinderen? ) maar het is nog steeds het mooiste vak van de wereld. De feeling die je krijgt wanneer je de juiste beslissingen neemt en de conversies / transacties of leads hierdoor ziet stijgen is heel erg mooi en geeft een schitterend gevoel.

Hoe werk ik?
Heel erg eenvoudig, ik ben een eenmanszaak met direct contact met al mijn klanten. Hierdoor weet ik wat er bij mijn klanten speelt en weten zij ook dat ik alles weet over hun project.
Daarnaast werk ik niet met 2 bedrijven in dezelfde sector, dit om concurrentie te voorkomen tussen klanten. En is het ook voor mij makkelijker om de kennis die ik tussen klanten opdoet te delen met iedereen.
Dit werkt heel erg prettig voor beide kanten.

De communicatie gebeurt vaak via e-mail, via telefoon (soms moet je gewoon even bellen), WhatsApp of via Slack.